Nejbližšími tematickými trhy jsou:
Od 14.3.2024 budeme zkoušet účast na nových trzích na Budějovické, na parkovišti před DBK, budou ve čtvrtky 8-18hodin
Jak začaly farmářské trhy v Praze?
Od počátku našeho působení jsme byli a nadále jsme pravidelnými účastníky podzimního Biojarmarku, pořádaného v Praze nejprve na Barrandově, později na ekofarmě Toulcův dvůr, kde jsme se vždy účastnili i všech dalších trhů a jarmarků; velikonočního i vánočního trhu, Dne zvířat i Dne Země.
Proč rádi prodáváme na trzích?
Na trzích máme možnost povídat si s lidmi o surovinách, ze kterých pečeme, o jejich příznivých účincích na lidský organizmus, radíme jim s výběrem jídla podle jejich dietních potřeb nebo si navzájem sdělujeme zkušenosti s pečením a vařením zdravých jídel, především bezlepkových.
Jsme rádi, že u našeho stánku mohou lidé ochutnat pečivo a poznat, že zdravé může znamenat i velmi chutné a lahodné, čemuž stále ještě mnozí Češi nevěří...
Ceníme si, že máme okamžitou zpětnou vazbu od zákazníků - stálých i náhodných, Čechů i cizinců. Těší nás, když nám děkují za výjimečnou chuť a kvalitu našich koláčů, chlebů a pečiva, za to, že vůbec jsme. To je pro nás největší odměna a radost.
V následujících letech se budeme snažit rozšířit prodej pečiva z naší pekárny na další trhy, včetně mimořádných akcí a jarmarků.
Pro naše zákazníky rádi rezervujeme na jméno konkrétní výrobky, které si na trhu mohou vyzvednout. Stačí se domluvit. (I jednorázově)
Jde především o bezlepkové pohankové chleby i jakékoliv jiné chleby, koláče či quiche, abychom je měli pro vás v dostatečném množství. Nedá se totiž předem odhadnout množství jednotlivých výrobků, které se ten den prodá, takže někdy je odpoledne či k večeru nějaký druh pečiva vyprodán. Nechceme ho ale dělat v nadbytečném množství, aby nezbylo a práce a drahé vstupní suroviny nepřišly nazmar.
Moc se na vás těšíme a doufáme, že i vy budete s námi spokojeni a budeme vás pravidelně a často vídat u našeho stánku.
Jana a David Dvornikovi